Om os

Rengøringskælderen er et enkeltmandsfirma ejet af Jørgen Schaumann. Vi har kunder og medarbejdere helt tilbage fra opstarten i 1986. I 1997 udvidede vi rengøringssortimentet til også at omfatte salg af rengøringsmidler og -artikler til hhv. private kunder som erhvervskunder. Butikken var oprindeligt placeret i en kælderlejlighed på Banegårdsvej 9, heraf navnet Rengøringskælderen.

Pr. 24.04.09 holdt vi flyttedag til nye og flotte lokaler - 2 huse længere henne af gaden - nemlig til Banegårdsvej 13. Vi har for nemheds skyld valgt at beholde navnet Rengøringskælderen, til trods for at vi nu er kommet op i gadeplan.
 
Ud over Rengøringskælderen startede Jørgen Schaumann ligeledes renseriet Toprens i Horsens i august 2002. Konceptet med rengøringsfirma, butik og renseri har vist sig at være en rigtig god ide, da vi kan tilbyde kunden en totalløsning.

Vore medarbejdere indenfor de 3 forretningsområder: rengøring, salg af rengøringsmaterialer samt renseri, er alle yderst kompetente. De vil altid yde kunden den bedste service og vejledning.

Kontakt os

Åbningstider

Mandag - fredag:
kl. 7.00 - 17.00

Lukkedage
Grundlovsdag: 5. juni
Jul: 24.-25.-26. december Nytår: 31. december og 1. januar

Toprens

Jørgen Schaumann opstartede renseriet Toprens i Horsens i august 2002. Konceptet med rengøringsfirma, butik og renseri har vist sig at være en rigtig god ide, da vi kan tilbyde kunden en totalløsning.