Renseri

Vi henter og bringer dit rensetøj!

Toprens er vort renseri beliggende Smedegade 84 i Horsens.
Hertil sker al indlevering af rensetøj, dels fra Rengøringskælderen i Skanderborg og dels fra indleveringsstederne i omegnsbyerne, som kan ses ved at klikke på fanen "Indleveringssteder" i menuen under renseri.

Vi tager os af alle opgaver i forbindelse med rens og vask i samarbejde med specialister indenfor blandt andet skindtøj, dyner, topmadrasser og vask/rul af duge.

Derudover har vi samarbejde med Møbel- og Tæpperenseriet http://www.renseriet.dk/ der især tager sig af vask af ægte tæpper og andre typer afpassede tæpper samt rens af polstrede møbler.

Indleveringsfrister:

Duge, dyner, topmadrasser og skindtøj: tirsdag inden lukketid. De kan afhentes torsdag i den følgende uge.

Tæpper: torsdag inden kl. 17. De kan afhentes fredag i den følgende uge

Der tilbydes et rabatkort ifb med rens af benklæder. For hvert par der bliver renset giver vi et klip i kortet, og når kortet er fyldt dvs. ved klip nr. 8 udløser det en gratis rens af benklæder. Tilbudet gælder for benklæder indleveret i Toprens og Rengøringskælderen.

 

Kontakt os

Åbningstider

Mandag - fredag:
kl. 7.00 - 17.00

Lukkedage
Grundlovsdag: 5. juni
Jul: 24.-25.-26. december Nytår: 31. december og 1. januar

Toprens

Jørgen Schaumann opstartede renseriet Toprens i Horsens i august 2002. Konceptet med rengøringsfirma, butik og renseri har vist sig at være en rigtig god ide, da vi kan tilbyde kunden en totalløsning.