4.6 stjerner på Google Reviews
4.6/5

Om os

DSCF1453
DSCF1469

20+
år

01

Om os

Top Rens

Siden 2002

Hos Top Rens lægger vi en stolthed i at levere et resultat, som gør vores kunder glade og tilfredse. Vi har 20 års erfaring indenfor branchen og lever derfor uden problemer op til branchens krav og forventninger. Det har resulteret i en lang række faste kunder, og flere kommer til efter at have erfaret vores høje serviceniveau og hurtige ekspedition. Siden 2002 har Top Rens ekspederet kunder indenfor vask og rens af tøj.

Sidenhen har vi lavet samarbejde med specialister indenfor vask af skindtøj, dyner, topmadrasser og vask/rul af duge. Derudover har vi et samarbejde med Møbel- og Tæpperenseriet. Kun det bedste er godt nok til vores kunder hos Top Rens. Derfor sørger vi for at være opdateret på de bedste teknikker, så dine ejendele altid er i god stand, når de har været forbi os.

Der er ingen opgave, der er for lille eller for stor til os. Kontakt os derfor endelig, hvis du har specialopgaver, som du ønsker løst. Så kan vi finde den bedst mulige løsning, og de medarbejdere, som er de dygtigste på området, vil sørge for at løse opgaven til fuld tilfredsstillelse.

Lokationer

Vi har flere forskellige indleveringssteder, hvilket gør det nemt og overskueligt for dig at indlevere dit tøj og vasketøj. Det er muligt at indlevere tøj i både Horsens, Hørning, Hovedgård, Skanderborg og Virring cirka 10 km fra Skanderborg. På denne måde slipper du for at skulle fragte dit vasketøj urimelig langt for rens og vask eller reparationer.

Hos Top Rens har vi topkvalitets rens og vask, og med vores samarbejde med Møbel- og Tæpperenseriet har vi også garanteret vores kunder den bedst mulige service indenfor møbel- og tæpperens.