4.6 stjerner på Google Reviews
4.6/5

Reparationer og om forandring

DSCF1433
DSCF1419

01

Reparationer og om forandring

Reparation og om forandring af tøj

Udover rens og vask tilbyder vi hos Top Rens også reparation og om forandring af tøj. Det betyder, at du kan indlevere dit tøj, som trænger til en kærlig hånd på den ene eller anden måde. Vi tager os af diverse justeringer på stort set alt slags tøj. Priser for reparation og om forandring afhænger af, hvor omfattende arbejdet er. Nogle priser er faste, mens der ved specielle opgaver indenfor reparation eller om-forandring, vil fastsættes pris efter antallet af timer, som arbejdet tager at udføre.

Kontakt os og hør om muligheder og priser for specifikke opgaver inden for reparation og om forandring.

Oplægning af diverse

Det er muligt at få lavet oplægning af forskellige beklædningstyper. Det er naturligvis muligt at få lavet en almindelig oplægning både af nederdel, bukser, kjoler, bluser og skjorter. Derudover tilbyder vi hos Top Rens:
Alt afhængig af hvilken type materiale, tøjet er lavet af, og hvordan pasformen er, vil vi sammen udvælge den bedste oplægning til netop dit tøj. Andre typer reparation og om forandring, som vi tilbyder, er blandt andet udskiftning af lynlås, forskellige former for ind syning, flytning af knapper og meget mere. Det er formentlig kun et begrænset antal opgaver, som vi ikke er i stand til at hjælpe med. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker at få foretaget en reparation eller om forandring af tøj. Når du kontakter os, kan du hører nærmere om den specifikke pris og den forventede arbejdstid.